17.4 C
Constanța
sâmbătă, 19 iunie 2021

Când vom scăpa de CD?!

Trebuie citit

Omg, iar se dă ăsta mare și ne umple capu’ cu colecțiile lui de muzică. V-am păcălit!? E vorba de specimene precum Cristian Diaconescu!

Fiindcă o postare de pe facebook a lui Sorin Faur mi-a amintit că am fost martor ocular al transformării, precum Hulk, a unui personaj inițial digerabil. L-am însoțit, nu mi-e rușine să spun, cot la cot, umăr la umăr, pe Cristian Diaconescu, în campania electorală din 2004, de la Parlamentare. El locul 1, eu pe 6. Știu, un accident – și prezența lui pe listă, și a mea. Un tip culant, cultivat, reverențios, condescendent chiar. S-a terminat campania, s-a terminat și loialitatea, și apartenența lui la partid, și buna creștere, când a început să împroaște cu rahat în foștii tovarăși:

„Ceva mai comic decît politicianul român Cristian Diaconescu mai rar. Pleacă din PSD ofticat că Ponta a cîștigat președinția pe care și-o dorea el, după  ce fusese ministru al justiției în guvernul coruptului A. Năstase. Devine apoi președintele de onoare al partidului domnului ge’al Oprea Gabi, a.k.a Interesu Național. Ministru de Externe în guvernul imaculatului de driapta E. Boc. Dar și în acela de driapta-stînga Ponta.

O dată cu apariția anumitor probleme ale Interesului Național se delectează oleacă cu independența politică în proximitatea cabinețială a președintelui de driapta anticorupție Băsescu. Împreună cu care cică fondează PMP, formațiune conservatoare sadea pe care urmează acum s-o salveze ca șef post-catastrofă electorală sau ceva. Calitatea de foarte promițător membru PCR n-o mai socotim, că ne-am lungi. Diaconescu face toate astea cu seninătatea, firescul și mai ales cu morga celui fără de care nu s-ar fi aprobat în vecii vecilor amplasarea cozii în cireașă. Calități care vor impresiona etern majoritatea producătoarelor de news și programe #peexterne deoarece el știe numai el știe ca nimeni altul știe el care știe. Are prestanță, fată. Vestea bună e că prin preluarea PMP de la fruntașul Tomac, dreapta conservatoare română e de-acum ca și  salvată.

Trăiți!!!

#numaibetz”

Exact așa este. Cuvânt cu cuvânt.

Articolul precedentIdentitatea națională e cîh?!
Articolul următorCopii făcuți online
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri