10.4 C
Constanța
vineri, 29 martie 2024

Avarie la Stația de Tratare și Pompare Palas din Constanța

spot_img

Trebuie citit

RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi– 06 septembrie 2021, începând cu ora 14.00,  în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, ICIL, Casa de Cultură, Inel I și Inel II, Coiciu, precum și cei din localitățile: Ovidiu, Lumina, Năvodari (cu cartierul Peninsula) și Corbu.

Ținând cont de diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare zonă afectată, estimând că până în jurul orei 20.00 se va asigura alimentarea cu apă la parametrii optimi către toți consumatorii afectați.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp.

Biroul de Comunicare RAJA SA Constanța

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri