28.4 C
Constanța
miercuri, 23 iunie 2021

Vine ploaia bine-mi pare, CT Bus-ul stații n-are

Trebuie citit

În urmă cu două luni, primarul Chițac a mai anunțat o realizare a Primăriei pe care dintr-o eroare de judecată a unei părți a electoratului o conduce.

De fapt, tot o demolare: a panourilor publicitare din municipiu. El a dispus scoaterea tuturor panourilor publicitare din oraş. Firma Seaview Media avusese un contract început în urmă cu 15 ani care expirase din data de 2 iulie 2019 (și ăia proști, că nu și l-au prelungit – puteau). Dar, o dată cu panourile, ăia și-au demontat și… stațiile de autobuz, metalice, puse tot de ei, că aveau panouri publicitare pe laterale și mai ciuguleau un bănuț din reclamă.

Acuma, de ce CT Bus nu și-a construit PROPRIILE stații de autobuz, am putea afla întrebându-l pe directorul Niță. Dar, de când și-a dat demisia din PSD, în speranța că va rămâne director sub liberali (și nu va rămâne), nu ne mai răspunde nici măcar la mesaje… Oricum, necunoscând termenii contractului (nici nu ne interesează), credem că se putea găsi o formulă de negociere, ca să rămână pe poziții. Pentru că cei care le-au demontat, ce-au făcut cu ele? Le-au dus acasă?! Le-au mutat în alt județ? Nu, că n-au alt județ contractat… Și atunci?

Oamenii stau acum în ploaie, străini de răfuielile dintre primarul liberal și „oamenii lui Mazăre”. Categoric, se putea și mai bine…

Un articol interesant, AICI.

Foto: Georgiana Lucas/Facebook

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri