8.4 C
Constanța
duminică, 24 octombrie 2021

H3RO 2021 – restricții trafic în stațiunea Mamaia

Trebuie citit

H3RO 2021, cea mai mare competiție de triatlon din Estul Europei, revine în data de 2 octombrie în stațiunea Mamaia. Sportivi din peste 10 de țări vor fi prezenți la startul competiției.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente, vor fi instituite următoarele restricții de trafic:

Sâmbătă 02 octombrie, traficul auto va fi blocat pe  bulevardul Mamaia, pe cele trei benzi de circulație dinspre lacul Siutghiol (sensul de mers Năvodari – Constanța), între orele 07.00 – 16.00, între hotel Voila Holiday Mamaia și hotel On Plonge Jr. Cele doua sensuri de circulație vor fi separate/ delimitate cu garduri de protecție montate de către organizatori

Primăria municipiului Constanța recomandă constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală.

Cei mai buni triatloniști din România deja s-au înscris pentru a ne oferi un spectacol sportiv de excepție la  H3RO 2021.

Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

Plus Communication

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri