16.4 C
Constanța
luni, 20 mai 2024

CCINA încearcă să blocheze dezastrul făcut de Primărie pe bulevardele Lăpușneanu și 1 Decembrie

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Oamenii de afaceri care își desfășoară activitatea pe cele două bulevardele Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918 din Constanța se vor întâlni la sediul CCINA pentru a căuta o soluție prin care să fie împiedicată aplicarea proiectului de „modernizare” în actuala formă.

Antreprenorii spun că, dacă lucrările de modernizare a bulevardelor 1 Decembrie – Alexandru Lăpuşneanu – 1 Mai vor continua, vor dispărea locurile de parcare, ceea ce va afecta afacerea și, în consecință, vor pierde clienții. Oamenii de afaceri spun că mulți vor fi nevoiți să închidă afacerea.

„Camera de Comerț, Industrie, Navigație şi Agricultură Constanța, la solicitarea mai multor firme membre, organizează o întâlnire de afaceri, în data de 01.10.2021 ora 10.00, la sediul acesteia, din Bdul. Alexandru Lăpușneanu nr. 185A, Sala de Conferințe, etaj 1. În acest sens, sunt invitate să participe toate firmele care desfășoară activități economice și a căror activitate este afectată de lucrările executate pe tronsonul Bdul Alexandru Lăpușneanu și Bdul. 1 Decembrie 1918, în cadrul Proiectului – Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia“, se arată într-un comunicat al CCINA.

de aproximativ două luni consorțiul româno-bulgar selectat de Primăria Constanța în vederea reabilitării bulevardului Alexandru Lăpușneanu a început lucrarea cu demolarea trotuarelor de pe ambele părți ale străzii. Până acum, au fost distruse vechile trotuare dintre Păpădie (sensul giratoriu de la hotel Oxford) și City Park Mall. Circulația pietonală este afectată pe ambele părți ale străzii, iar pietonii sunt obligați să se deplaseze printre hârtoape, praf (și în curând noroi). Cei mai mulți dintre ei se deplasează pe partea carosabilă a străzii. Lucrările se desfășoară lent spre deloc, semn că va dura mult și bine până vom avea finalizată această lucrare.

Prin modernizarea acestui tronson, Primăria va desființa peste 1.300 de locuri de parcare.

Mai multe detalii, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri