14.4 C
Constanța
joi, 20 mai 2021
- Advertisement -spot_img

ARTICOLE DESPRE

covid

Minciuna servită cu numele „relaxare”, ambalată frumos și cu fundiță

Mă revoltă minciuna servită cu numele "relaxare", ambalată frumos și cu fundiță cât să nu-i vedem găunoșenia, mă dezgustă lipsa de empatie, goliciunea emoțională, sufletească, a celor care ne conduc și care împart România în două: vaccinați și nevaccinați.

Înființarea Comisiei de Anchetă a morților pandemiei – subiect de scandal

2300 de morți neraportați de Covid 19, iar parlamentarii puterii refuză înființarea comisiei de anchetă pentru verificarea datelor din pandemie, deși au apărut informații...

Constanța nu se mai culcă în weekend cu găinile

Începând de astăzi, 23 aprilie a.c., circulația va fi permisă până la ora 22:00, magazinele și centrele comerciale își vor desfășura activitatea până la ora 21:00, iar unitățile de alimentație publică până la ora 22:00.

Protestul așa, de „chi-chi”

Aseară m-am abținut să comentez protestele de la Constanța, tocmai pentru că recunoscusem niște „fețe lungi” printre protestatari. Pe vremea protestelor #rezist, tot de la Constanța, recunoșteam și cunoștințe.

Cum Delta Dunării rămâne un tărâm cu oameni care te lasă perplex

Cum viața reală bate orice siropoșenie difuzată libidinos de posturile avide de audiență! Pe scurt, zi de cabinet care nu anunța nimic ieșit din comun....

Haosul din Educație restructurează anul școlar!?

În loc să-și fi făcut treaba, să fi pregătit din timp testarea pe scară largă a elevilor și vaccinarea prioritară a profesorilor, cei din...

Leacurile miraculoase NU EXISTĂ

Dacă o plantă, extract natural sau licoare ar funcționa neechivoc, nici n-ar fi nevoie să fie promovată - ea s-ar impune universal de la sine. Ar înghiți-o toți, la masa de dimineață, prânz și seara.

Cum se moare în spitalele din România

Familia unei paciente în vârstă de 53 de ani care a murit în Spitalul Județean Constanța acuză unitatea spitalicească de faptul că femeia a fost umilită, legată de pat și lăsată fără apă și mâncare.

Efecte traverse

Am sunat de două ori, cum făceam de obicei. Venisem pe jos, ca să pot să beau și sacoșa cu sticle de vin îmi rupea mâna.

Nu e dictatură, dacă nu-i vorba despre tine

Nu mă impresionează - în sensul de a-mi schimba opinia - luptătorii anti-dictatură sanitară („jos masca, nu vaccinării!” etc.) pentru un motiv simplu. Toată...

Ultimele Stiri

- Advertisement -spot_img