14.4 C
Constanța
duminică, 19 septembrie 2021
- Advertisement -spot_img

ARTICOLE DESPRE

plus communication

Prezentarea dovezii vaccinării sau a testării. Riscuri și conformități privind GDPR!

- Se păstrează dovezile vaccinării sau ale testării? - Cât timp se păstrează? - Cine le păstrează și cine are acces la ele? - Cum vor fi păstrate? - Ce măsuri trebuie să iau pentru a îmi proteja compania..?

Cum recunoști un Don Juan?

Ați auzit vreodată pe cineva spunând că „el este un adevărat Don Juan”  sau „ei bine, nu sunt un Don Juan profesionist!”? Evident, este o referință punctuală la un personaj afemeiat pe nume Don Juan din piesele lui Lord Byron.

Ce este abuzul de tip gaslighting și cât de periculos este?

Ati simțit vreodată că sunteți prea emoționali sau că lucrurile pe care le credeți adevărate sunt doar închipuiri în mintea dumneavoastră? Cunoașteți pe cineva care vă face să vă simțiți neliniștiți în permanență, vă face să vă puneți la îndoială propria sănătate mintală sau care vă face să simțiți că aveți nevoie permanent de scuze? Este posibil să fiți victima unui abuz de tip gaslighting.

Cine sunt auditivii din jurul nostru?

Modul în care suntem predispuși să ne raportăm la lumea exterioară ne determină felul în care o interpretăm. Cu alte cuvinte, ca persoane vizuale,...

Cum să ne protejăm datele persoanele în vacanță?

Trebuie să te asiguri că protejezi datele clienților, angajaților și partenerilor tăi și pe perioada concediului. Cum faci asta?

Misandrismul – când bărbații sunt puși sub „lupă”

Unii dintre cei mai negativi ca atitudine față de bărbați sunt chiar bărbații. Există mai multe niveluri, dimensiuni și cauze ale misandrismului.

Cine sunt kinesterzicii din jurul nostru?

Persoanele kinestezice tind să fie extrem de empatice și sensibile la energia celor din jurul lor. Drept urmare, acestea sunt definite de o trăire interioară mai pronunțată decât vizualii sau auditivii.

Misoginismul fățiș și cel ascuns – cât „spațiu” de manifestare are cu adevărat femeia

Misogin reprezintă persoana (bărbat) care evită societatea, cercurile, compania femeilor și care manifestă aversiune sau dispreț față de părerea, acțiunile, inteligența, capacitatea de reușită, independența femeii și/sau determină și acceptă dreptul la acces profesional în anumite posturi doar pe alte criterii decât competența.

Sindromul Peter Pan sau atunci când adulții nu au „crescut”

„Sindromul Peter Pan”, denumirea actuală a acestui tipar de comportament, apare pentru prima dată în cartea doctorului Dan Kiley din 1983, „Sindromul Peter Pan: bărbați care nu au crescut niciodată”

Autocontrolul undelor cerebrale și al stărilor de conștiință

Viața în general poate fi solicitantă și agitată și, de la an la an, nivelurile de stres exponențial. Ce se întâmplă însă dacă am...

Ultimele Stiri

- Advertisement -spot_img