17.4 C
Constanța
sâmbătă, 19 iunie 2021
- Advertisement -spot_img

ARTICOLE DESPRE

retete

Pizza. Partea a treia. Desăvârșirea. Va fi bine!

Am terminat partea a doua spunând așa: „Sosul ăsta e sângele din venele pizzei, e liant și gust, e prospețime, face legătură aia pe...

Pizza. Etajul Unu. A fi sau a nu fi sos

La mama ei, pizza nu se face cu sos, ci cu roșii tocate (niște roșii anume, nu orice moțate de-ale noastre, forțate să se coacă), care „cu o mișcare în spirală, se întind uniform în mijlocul blatului”. Dacă nu e în spirală mișcarea, nu mai e pizza autentică.

Pizza. Foileton. Episodul 1: blat, baza, temelie

Scriam în una din primele rețete (nu mai știu a câta că n-am stat să le număr, nu-s atât de obsedat) că pâinea e...

Fii puternic. Dincolo de pilaf, risotto

Pentru risotto primul ingredient e dedicarea. Puterea de a sta nedezlipit de el în alea 20-25 de minute. Ești tu cu el cât timp îl faci.

Aer. Aer și cireșe

Așa cum încercau unii să vândă borcane cu aer din locurile deosebite din lumea asta (și alții chiar cumpărau), tot așa încerc și eu să vă vând o rețetă cu mult aer în ea, pentru că esența rețetei ăsteia e (evident) aerul.

Pasca noastră cea de celelalte zile. New York Cheesecake. Jos urda!

Înainte să ajungă la New York în căutarea desăvârșirii , cheesecake-ul era servit sportivilor la primele Jocuri Olimpice, în Grecia Antică. Apoi în jurul, anului 1000 a ajuns în Europa de Vest, în Italia și Anglia.

Ultimele Stiri

- Advertisement -spot_img