18.4 C
Constanța
miercuri, 18 august 2021
- Advertisement -spot_img

ARTICOLE DESPRE

USR

Republica Useristă Imbecilistan

Cetățeni, nu mai râdeți de Barna, că nu e frumos să luați în derâdere „organili de partid și de stat”! Nu mai faceți mișto de vicepremierul nostru, acest „membru” moale și bleg al guvernului, doar pentru că bate omul câmpii cu biroul populației fără adresa de domiciliu ori chiar fără poză.

Cum un tembel ajuns prefect a permis moartea unui campion

Se pare că numitul clan al lui Bulai a penetrat adânc USR și acum încearcă să ne penetreze și pe noi, din toate pozițiile, jignindu-ne inteligența.

#plângăcioșii USR Constanța nu prea mai #rezistă prin primăria lui Chițac și Rusu

Fix de asta aveam nevoie noi, constănțenii.De aia v-am votat, să vă citim suferințele pe internet, să vă jelim neputința și să vă susținem moral. Să ne plângem de milă în grup organizat, în timp ce colegii și partenerii voștri de petrecere fac ce vor ei prin Constanța.

Reci ca o bere în miezul iernii

Portretul unui tânăr oarecare. Userist. Am văzut o mutră acră de userist pe aici, foarte acră. Cu privirea goală, atât de goală încât dacă...

Foamea de putere, bani și control politic a Coaliției de dreapta n-are limite

În vreme ce parlamentarii Coaliției PNL-USR/PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte cu premeditare în privința morților pandemiei, viața și apucăturile lor merg înainte.

Guvernanții PENALI se toarnă unii pe alții

Începe circul. De fapt, continuă. Pentru că, dincolo de apartenența de fațadă la „dreapta” (ce rău sună asta...), PNL și USR-PLUS se urăsc sincer.

Impostura, ca vocație politică

Oameni de partid peste tot. Nicio surpriză. Cine are curiozitatea să intre pe presa locală din fiecare județ, va găsi relatări similare.

Ultimele Stiri

- Advertisement -spot_img