17.4 C
Constanța
luni, 20 septembrie 2021
- Advertisement -spot_img

STIRI DIN CATEGORIA

Editorial

Horică: sfârșitul unei imposturi. Sau doar o scurtă pauză?!

Nu mai încerc să aflu cum un individ dubios, din cercurile interlope ale periferiei Bucureștilor a ajuns, promovat de PSD, director al Protecției Consumatorilor...

De veghe lângă troaca de secară a PNL și USR-PLUS

Nici eu n-am înțeles inițial dansul PSD, de a spune că votează, apoi că nu votează orice moțiune de cenzură, că depune moțiunea proprie, dar pe-urmă n-o mai depune. Dar m-am lămurit în final că au dreptate.

Omul, fără omenie, e carcasă goală

Trăim într-o societate în care oamenii s-au abrutizat  și sunt din ce în ce mai bădărani, mai egoiști, mai obraznici. Odată cu acest fenomen...

Despre gafe

Premierul a fost în Ucraina. Ce a căutat el acolo, la unul din cei mai problematici vecini ai noștri? Pace și prietenie, desigur. Bravo...

Ajutați o babă să treacă strada! Prin loc permis…

O babă senilă, de vreo 90 de ani, a scăpat ca prin minune, după ce s-a aruncat - imaginile o dovedesc! - în fața unui TIR. Traversa și ea, prin loc nepermis, ca jumătate (cel puțin!) dintre noi, în țara asta.

„Ce faci păpușa, ce bine arăți, nu ieși la o cafea?!”

Pentru cei care nu au călcat în viața lor într-o sală de fitness dar vor să o facă, o să vă spun la ce să vă așteptați să întâlniți acolo. Pentru că dragilor, vorbim despre o expoziție de tipologii umane și comportamente ce merită studiate.

Ce nu se-nvață la școlile de șoferi

Sunt o mulțime de chestii practice care nu se învață la școala de șoferi. Sau nu se „taxează” la examenele pentru obținerea permisului.

facebook se tâmpește pe zi ce trece!

La începutul acestei săptămâni, facebook anunța că va bloca toate postările CU talibani. Ați putea crede că e vorba de postările talibanilor și ale admiratorilor lor idioți. Ei bine, e vorba și de cei care scriu DESPRE.

Concediul la români. Dar mai ales la constănțeni

Când ești constănțean și ai marea la o aruncătură de băț nu ai același entuziasm pe care îl au turiștii, care așteaptă un an de zile cu emoție și nerăbdare ca să ajungă pe litoral. Parcă nici nu merită deranjul să te duci pe o plajă oricum sufocată de oameni, să dai piept cu toată gălăgia, lumea pestriță, muzica obositoare și prețurile exorbitante la șezlonguri și beach bar.

Eroismul vieții pe mare

În decembrie 1988 eram în anul 3 de Institut de Marină, la compania sportivă și, mărturisesc, singurul gând, constant, în fiecare zi, a perioadei...

Ultimele stiri

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img