10.4 C
Constanța
vineri, 24 septembrie 2021
- Advertisement -spot_img

STIRI DIN CATEGORIA

News

Ziua Mondială a Curățeniei – nu aștepta ca autoritățile să-și facă treaba!

De Ziua Mondială a Curățeniei, vă încurajăm să fiți voi schimbarea, fără a aștepta ca autoritățile să-și facă treaba, familia, prietenii sau alții să facă ceva.

Mulți „dilii” circulă liberi pe străzile Constanței!

Polițiștii îi duc pe „tulburați” acolo (ca să nu folosim un termen blamat), dar... li se refuză internarea!? Și indivizii sunt lăsați liberi.

Iohannis recomandă românilor să practice polo cu elefanți!

Polo cu elefanți se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții,...

Consiliul Județean Constanța a finalizat evaluarea aparatului propriu al instituției

Conducerea Consiliului Județean Constanța a finalizat evaluarea aparatului propriu al instituției, prezentând concluziile în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat și...

Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive

Rezerviștii din SCMD participă, alături de alte formațiuni similare, în zilele de 16 și 30 septembrie, la noi proteste în fața sediului Guvernului României.

Noi măsuri restrictive luate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență!

Conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, organizarea și...

Prezentarea dovezii vaccinării sau a testării. Riscuri și conformități privind GDPR!

- Se păstrează dovezile vaccinării sau ale testării? - Cât timp se păstrează? - Cine le păstrează și cine are acces la ele? - Cum vor fi păstrate? - Ce măsuri trebuie să iau pentru a îmi proteja compania..?

Deșeurile reciclabile neconforme nu vor mai fi ridicate de societatea de salubrizare a orașului!

Polaris M Holding a decis ca acolo unde întâlnesc astfel de situații să nu mai ridice deșeurile, iar persoana care nu depozitează deșeurile corespunzător să fie înștiințată cu privire la sancțiunile pe care le riscă.

Am scăpat, victorie tiranu’, avem un nou lider!!!

Comunicatul izbăvitor este semnat de dr.ADRIAN TATU Coordonator general al FRONTULUI REVOLUȚIONAR CREȘTIN UNIT AL ROMÂNIEI ps. Firma ROYAL MOSSAD MEDICAL SRI SRL...

Ministerul Sănătății a dezvăluit statisticile privind mortalitatea celor vaccinați

Departamentul israelian de Sănătate a inclus în rapoartele sale periodice date privind cazurile grave, morbiditatea și mortalitatea, precum și pacienții conectați la ventilatoare, din comunitatea vaccinată.

Ultimele stiri

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img