5.4 C
Constanța
joi, 2 decembrie 2021
- Advertisement -spot_img

STIRI DIN CATEGORIA

News

75.800 de copii au cel puțin un părinte la muncă, în afara țării

Într-o perioadă socială dificilă, marcată de criza sanitară și de restricții, peste 75.800 de copii sunt în grija rudelor sau a unui părinte, în țară, în urma migrației economice a părinților, arată statisticile oficiale, care includ doar copiii aflaţi în evidenţa serviciilor publice de asistenţă socială.

Validarea socială, boala tăcută a ego-ului

Facem asta prin a ne mări doza de înfumurare, pentru a arăta altora ce putem, știm sau avem, iar rezultatul dorit este să primim un răspuns care să fie profitabil nouă – iar asta se numește validare.

RAJA: Investiții cu fonduri europene în municipiul Medgidia!

Importanța acordată de RAJA SA aspectelor calitative și sigure ale serviciilor furnizate consumatorilor este transpusă prin toate investițiile de modernizare deja finalizate, dar și...

Unii cetățeni ar putea fi scutiți de vize pentru a călători în SUA încă din 2023. Românii mai așteaptă

Ministrul israelian de Interne, Ayelet Shaked, a declarat că israelienii ar trebui să poată călători în Statele Unite fără viză începând cu februarie 2023,...

Ne paște o criză de gaze!

„Noi nu avem suficientă capacitate de import ca să ne acoperim acest necesar suplimentar pentru a asigura fluxul și presiunea suficient de mare în cazul în care ar fi o iarnă foarte friguroasă”.

Ministerul Sănătății a anunțat relaxarea testelor Corona pentru turiști

Înalți oficiali au convenit asupra unor relaxări pentru israelienii care se întorc din străinătate și turiștii care sosesc în Israel.

Deputatul Dumitru Viorel Focșa, blocat să ajungă la Arhiepiscopia Tomisului cu o donație de cărți cu computere

Astăzi, și deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa, alături de senatorul Mateescu din același partid a luat taurul de coarne și s-a alăturat protestelor justificate. „Au închis orașul vechi, unde se află Arhiepiscopia Tomisului!”

Dobrogenii vor scăpa de taxa de pod!?

S-a mai parcurs un pas pentru eliminarea taxei pentru podurile Cernavodă – Fetești și Vadu Oii – Giurgeni.

Posibile restricții de călătorie în unele țări europene, pe fondul creșterii numărului de infecții cu Covid-19 / România s-ar putea afla pe listă

În Austria luni a intrat în vigoare un blocaj pentru persoanele nevaccinate. Bulgaria, Polonia, Ucraina, România, Belgia și Olanda ar putea fi, de asemenea, pe listă.

Ultimele stiri

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img