31.4 C
Constanța
luni, 2 august 2021
- Advertisement -spot_img

STIRI DIN CATEGORIA

News

O nouă promoție de absolvenți ai Universității Maritime Constanța!

În moderna bază nautică a instituției de învățământ superior au primit diplomă de absolvent un număr de 397 de tineri, care și-au încheiat cu succes studiile universitare de licență.

Începe campania de vaccinare în masă pentru a treia doză

Israelul a lansat vineri campania de vaccinare în masă care promovează o a treia doză de vaccin împotriva coronavirusului. Președintele Isaac Herzog și soția sa,...

„Nu este momentul să mergem în străinătate!”

Directorul general al Ministerului israelian al Sănătății i-a îndemnat duminică pe israelieni să evite călătoriile în această vară.

PNRR-ul nostru a ajuns subiectul de miștouri al nemților lui Iohannis

Publicația germană WELT a dat de pământ cu PNRR-ul României. Cîțu găsește să spună doar că Planul Național de Redresare și Reziliență este un program nemaipomenit.

Scandal, haos, balamuc: Chițac îi scoate pe taximetriști în stradă

Federația Națională a Șoferilor din România, condusă de Marin Neagu, l-a notificat pe primarul Vergil Chițac că va organiza un marș și un miting...

Universitatea Maritimă Constanța: „Învață de la cei mai buni!”

Obiectivul general al proiectului este creșterea ratei de participare a studenților la programe dezvoltate pentru a facilita inserția pe piața muncii a absolvenților de studii terțiare, să contribuie la dezvoltarea unei oferte educaționale optimizate prin parteneriat social, centrată pe formarea și dezvoltarea de competențe profesionale și transversale cerute pe piața muncii, inclusiv pentru categoriile dezavantajate de persoane și să dezvolte noi parteneriate între instituții de învățământ universitar și sectorul privat, inclusiv în vederea organizării de stagii de practică.

Misandrismul – când bărbații sunt puși sub „lupă”

Unii dintre cei mai negativi ca atitudine față de bărbați sunt chiar bărbații. Există mai multe niveluri, dimensiuni și cauze ale misandrismului.

Explozia prețului la combustibili pune în cap economia mondială

Acum, se pare că negocierile dintre marii producători de petrol au produs fluctuația în sus a prețului, la nivel mondial.

Dezincriminarea canabisului mai așteaptă

Legea prevedea nediscriminarea privind autoconsumul de canabis într-un loc privat.

Experiența internațională dobândită prin programul ERASMUS – UMC: o șansă în plus pentru o carieră de succes

Pentru a facilita accesul studenților la flota maritimă mondială, Universitatea Maritimă din Constanța a încheiat peste 30 de acorduri cu agenții de crewing, intermediare ale celor mai renumiți armatori din domeniu, și a organizat în mod regulat sesiuni de informare și recrutare în colaborare cu acestea.

Ultimele stiri

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img