31.4 C
Constanța
marți, 27 iulie 2021
- Advertisement -spot_img

STIRI DIN CATEGORIA

Politica

Aproape 5 paie la 44 de UAT-uri nu este o soluție!

Mâine, pe ordinea suplimentară a ședinței ordinare a Consiliului Județean Constanța se află și Proiectul  privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din...

Lucian Lungoci: În România defrișată, în loc să se apere interesele României, sunt protejate companiile din industria forestieră!

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, consideră că afirmația  ministrului  Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, conform căruia sistemul de gospodărire a pădurilor din țara noastră este „bine reglementat şi sever“,  este, în fapt, un mare neadevăr.  

Lucian Lungoci: Creșterea economică este doar în mintea premierului Cîțu!

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, a participat la emisiunea „Administrație și Politică, la zi“, emisiune transmisă de Antena 3 Constanța.   “Căldură mare, mon cher! ...

Lucru neștiut la noi: România NU a boicotat ziua SUA la Ierusalim!

La eveniment au participat doar reprezentanți din România, Marea Britanie, Kosovo, Australia, Norvegia și Canada.

Lucian Lungoci: bugetul este al țării, nu al lui Cîțu sau Orban!

Este de râs maniera în care Florin Cîțu și Ludovic Orban se încaieră, ca pe maidan, pentru a arăta primarilor liberali cine este boss-ul care va împărți banii, în urma rectificării bugetare.

Oprirea PNDL este o crimă pentru satele, comunele și oraşele mai mici

Guvernul Cîțu condamnă la subdezvoltare satele, comunele și orașele mici, în care proiectele derulate prin PNDL nu au fost încă finalizate.

Liderul Hezbollah: „Nu există oameni în Israel, ci doar coloniști și ocupanți”

„Nu există nimeni în entitatea israeliană, toți sunt ocupanți și coloniști”, a declarat liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, într-un discurs ținut la o conferință intitulată...

Dezastru în agricultură. Un dezastru de deficit comercial. Unde am ajuns?!

În timp ce producătorii agricoli își aruncă producția pe câmp, din lipsă de contractare, spații de depozitare și prelucrare, plus prețuri decente de achiziție, România importă masiv produse agro-alimentare!

Lucian Lungoci: PSD solicită guvernanților să procedeze la reluarea PNDL

Prezent la o conferință de presă, vineri 2 iulie, deputatul Lucian Lungoci a atras atentia că șantierele nu pot fi repornite din cauza scumpirilor preturilor la materiile prime.

Lungoci: Încă un pas pentru ca taxa de pod să fie eliminată!

S-a făcut încă un pas pentru ca taxa percepută la trecerea podurilor peste Dunăre, Fetești și Cernavodă pe A2 și Giurgeni-Vadu Oii pe DN2A, să fie eliminată!

Ultimele stiri

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img