20.4 C
Constanța
marți, 22 iunie 2021
- Advertisement -spot_img

STIRI DIN CATEGORIA

Stil

Reguli de îmbrăcat pe stradă, ca să nu fii cocalar

Sunt departe de a fi un arbitru al eleganței - sunt zile în care zici că a căzut șifonierul pe mine. În plus, nu-mi place să-mi fac pantofii, iar lustragii pe stradă n-am mai văzut... Un tricou, de preferat călcat, neșifonat, sau o cămașă sport și o pereche de pantaloni la fel, pantofi fără șireturi, ca să nu mă aplec - un calvar! - și cam asta.

Ce poți învăța de la muncitorii în străinătate

În general, mă consider un om instruit. Dar câteodată mă supraevaluez. O călătorie cu microbuzul de la aeroportul Otopeni la Constanţa te poate aduce...

Israel: Utilizarea măștii în spații închise nu mai este obligatorie

Începând de marți, purtarea măștilor în spații închise nu mai este obligatorie în Israel. Cetățenii pot merge la locul de muncă, în mijloacele de...

Și românii sunt așteptați în Israel, din 1 iulie

Turiștii vaccinați vor putea călători în Israel începând cu 1 iulie, a anunțat ministrul israelian al Turismului, Orit Farkash-Hacohen.

Iohannis: Țară foarte frumoasă, dar plină de deșeuri

Sunt necesare, așadar, măsuri imediate, la nivel național și internațional. Mediul înconjurător trebuie tratat cu respect, admirație și apreciere pentru ce ne oferă. Dacă generațiile trecute au considerat că sunt îndreptățite să exploateze discreționar natura, noi putem fi generația care ajută natura să se însănătoșească.

Arena și masca – cele două realități ale noastre

Arena este sinele public, ceea ce și noi și ceilalți putem vedea. Practic e locul în care exprimăm deschis față de noi și de ceilalți anumite aspecte ale ființei noastre. Este o zonă deschisă pe care noi o exteriorizăm: vorbim deschis, povestim experiențe și acționăm la suprafață, în mod transparent. Exprimăm opinii, comportamente, atitudini, sentimente, emoții, cunoștințe, experiență, aptitudini, puncte de vedere etc. și le facem cunoscute celorlalți.

Mic ghid de supraviețuire în lumea mafiei, borfașilor și escrocilor

Nu lua bani de la cămătari pentru a porni o afacere. Dacă nu ți-a lăsat mă-ta bani moștenire și nu provii dintr-o familie bogată, oricât de genială ți se pare ideea ta de business, n-o face.

Dietele și alimentația sănătoasă – un lux în România

Mai mult de 80 % din populația României suferă de o afecțiune care impune un regim special de alimentație. Printre principalele afecțiuni cu care se confruntă românii și care solicită o dietă specifică se numără diabetul, diferite forme de boli alergice, afecțiunile hepatice, celiachia și multe altele.

Cafea, cafea, cafea!

Parte a ritualului de zi cu zi pentru milioane de oameni, cafeaua și-a început ascensiunea, potrivit legendei, în sudul actualei Peninsule Arabice, unde un...

Ultimele stiri

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img